Home Forums WP Content Resharer Pro INVALID LICENSE KEY

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 36 total)
  • Author
    Posts
  • #12939
    Avataryankos
    Participant

    Hi,

    I don’t know why my licence key is invalid. I rememember that we have already talk abour thath. I tought it was solved. What are the implication ?

    “INVALID LICENSE KEY: The license key is not valid please try again. You can find your license key ”

    Best regards

    #12942
    AvatarCharlie
    Keymaster

    Hello yankos,

    I am not sure why this error is still showing up on your page but I see that your license key is valid and everything is working just fine. I will have another look to see if there is something wrong with the authentication process.

    If you want to see all active sites for your license keys and manage them, then please read out documentation page.

    How to Manage Your Activated Sites

    #13553
    AvatarCharlie
    Keymaster

    Were you able to see your active sites form the directions linked in the previous post? They explain how to manage all the sites you have active at once so that you can deactivate a site if are you already at your limit.

    #14169
    Avataryankos
    Participant

    Hi !

    I don’t really understand what to. It seems that your help page is not consistent with what is displayed on my screen.

    What I understand : 1/even if my licence key is called invalid, it works.
    2/ I can’t share with Linkedin. I advise to click on disconnect then reconnect. BUT the disconnect button has no effect.

    Thanks

    Best regards

    #14195
    AvatarCharlie
    Keymaster

    Hello Yankos,

    If you click the disconnect button on your LinkedIn account it does not disconnect it? Are you clicking this Disconnect button shown below?

    #14196
    Avataryankos
    Participant

    Thanks for your quick anwser !

    That’s it. It has no effect.

    #14197
    AvatarCharlie
    Keymaster

    Very strange.

    Can you please confirm that all of your LinkedIn API Keys and Tokens are set properly?

    #14198
    Avataryankos
    Participant

    yes
    It used to work before

    #14200
    AvatarCharlie
    Keymaster

    When you open up your LinkedIn account and edit it do you have values for all three API Keys?

    • API Key
    • Secret Key
    • OAuth User Token

    #14201
    Avataryankos
    Participant

    yes

    #14212
    AvatarCharlie
    Keymaster

    The error you are getting to re-connect your account is because the OAuth User Token is not valid anymore. By disconnecting you account you essentially remove the OAuth User Token which tells Content Resharer that is needs to re-connect.

    So what is happening to you is that the disconnect is not removing your OAuth User Token which is making is stay connected even those the OAuth User Token is expired.

    I am not unable to replicate this problem on any test server so I am not sure exactly why this is happening.

    For now you can try to recreate a new account and add in the same LinkedIn API Key and Secret Keys. I will continue my testing in the meantime to see why this could be happening.

    #14222
    AvatarCharlie
    Keymaster

    I tested this further and was still unable to replicate this error. Please confirm that if you create a new account and disconnect it that the functionality works. There may have been some backwards compatibility issues with with functionality if you have had Content Resharer for some time now.

    #14224
    Avataryankos
    Participant

    Hello,

    I would like to let you know that “Unsubscribe” is inoperant with other social media. It is not only Linkedin.
    But it is not link with a specific social media as one on two “unsubscribe” works with twitter.
    A clue : on 7 accounts, just 2 ‘unsubsribe” link works. I have search why this accounts are special. One answer : they have no space in their name and in their id.

    I don’t know if it help ?

    #14226
    AvatarCharlie
    Keymaster

    What version of Content Resharer Pro do you have?

    #14233
    Avataryankos
    Participant

    3.1.1

    #14238
    AvatarCharlie
    Keymaster

    Please try to deactivate and the re-activate the plugin. This will make Content Resharer Pro perform update functions to help better organize your accounts and their automatic sharing features.

    After you do this please let me know if you are able to disconnect your accounts.

    #14242
    Avataryankos
    Participant

    Bravo !
    It works now.
    The account Id was been updated.
    Did the problem come from the space in the id name ?
    Thank you for your help !

    #14243
    AvatarCharlie
    Keymaster

    With the update to 3.1.0 Content Resharer Pro fixed the problem with having invalid characters within an account name like a space. We perform this fix upon the plugin being activated.

    Normally this function would run by itself but for your case it must not have run so once you deactivated and then reactivated it the process ran and everything fixed itself :)

    If you experience any other problems please let me know.

    #14247
    Avataryankos
    Participant

    Hello,
    Sorry I have to say that : I still have problems !
    I can’t send twitter message.
    When I click on “reshare now” I just have a “FAILED” message which is not very explicit.

    #14248
    AvatarCharlie
    Keymaster

    On the Reshare Now page you will see a Panel at the bottom labeled response. Please click on this panel to see the exact response from Twitter as to why the post failed.

    Also, please try to turn each account OFF and then ON again so you can reset the automatic posting functionality.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 36 total)
  • The forum ‘WP Content Resharer Pro’ is closed to new topics and replies.
-